torstai 24. syyskuuta 2009

Niin siis mikä Julkaistaan Myöhemmin?

Luet tässä juhlallista (?!?) kirjoitusta, joka myös "Julkaistaan Myöhemmin", sillä tätä kirjoittaessa kotisivujakaan ei olla vielä julkaistu. :) Jatkossa orkesteriin viitataan lyhenteellä "JM" kirjoittajan laiskuudesta johtuen.

Koko orkesteri sai alkunsa Turren ollessa suhteellisen pettynyt Suomi-rock coverpumppujen tarjontaan, tai jotain sinne päin. Perheelle julistettu "minä perustan nyt bändin!!" ei saanut erityisen innostunutta vastakaikua. Suurin tunteenpurkaus taisi olla "mhmm". Siitä se ajatus sitten (kuitenkin) lähti...

Kauan ei Turre toiminut yhden miehen orkesterina kun Jake asteli sisään, jo legendaariseksi "haastispaikaksi" muodostuneelle Puksun ABC:lle. Bändin jäsenmäärä siis tuplaantui pari päivää perustamisen jälkeen. Huisia!!!

JM:n ensiesiintyminen tapahtui yksityistilaisuudessa heinäkuun lopulla. Basistiksi keikalle saatiin Turren pitkäaikainen soittokaveri Andy, joka lupautui tulevillekin akustisille keikoille ja aina vuoden loppuun saakka. Tiina treenasi bändin kanssa jo ennen bileitä, mutta joutui passaamaan ne matkan takia. Hänen debyytti JM'n kanssa on siis vielä edessä.

















Matkalla nykyiseen ja toivottavasti lopulliseen (olipas dramaattinen sana) muotoonsa, JM:ssä kävi fiilistelemässä värikäs joukko hemuleita joiden taustat ja kokemus vaihteli kuin lomasää. Nykyinen kokoonpano muodostui syyskuun aikana kun Aiju (kosk.), Antti (rummut) ja Miki (basso) ottivat paikkansa.

JM etenee vielä toistaiseksi Suomi-rock covertaivaalla tutkan alla ja valmistelee rauhassa "sitä isoa juttua". Kohta jysähtää!!!


-JM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti