keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Kotisivuja, The pikkujouluja ja kaikenlaista sekoilua

Julkaistaan Myöhemmin on onnistunut pitämään itsensä hyvin kiireisenä. Bändin FB-sivu julkaistiin jokin aika sitten pienenä maistiaisena tulevasta kotisivusta. Hyvä että julkaistiin.

Kun JM:n kotisivut http://www.julkaistaanmyohemmin.com/ päästettiin koko kansan tietoisuuteen maanantaina 26.10.2009, oli JM:n FB-sivulla jo satakunta fania. Fani-sana on siitä edullinen, tässä tapauksessa orkesterille, että todellisuudessa tuskin puolet faneista on edes kuulleet tai nähneet koko bändiä, mutta FB ei tarjoa vaihtoehdoksi "ystävä", "tuttu", "hippasen kiinnostunut" tai "mitä täällä myydään?" -titteleitä. JM:llä oli siis zabaut sata fania kun kotisivut julkaistiin. Råck!


 
Kotisivuja väsättiin kaikessa rauhassa, onhan niiden tarkoitus antaa orkesterista mahdollisimman
ammattimainen kuva. Sivujen kimpussa oli puolisen tusinaa eri kokkia ja soppa oli sen mukainen. Lopputulos kuitenkin toimii, orkesterinkin mielestä, riemastuttavan hyvin.

Samana päivänä kun kotisivut julkaistiin, keksi orkesterimme spammata FB-faneja vielä toisella iloisella uutisella. Tämäkin rupesi jo olemaan julkinen salaisuus, eihän tästä voinu olla puhumatta. Keskelle keikkaruuhkaa, JM keksi järjestää faneille ja ystävilleen pikkujoulukeikan. The Pikkujoulut -nimeä kantava massiivinen yhden illan spektaakkeli järjestetään perjantaina joulukuun 18. päivä Ravintola Kantiksen kellarissa.

Seuraavaksi piti lähettää faneille kutsuja. No Facebookhan tekee sen helpoksi. Ainakin näin kuviteltiin... FB antaa mahdollisuuden "Send an Update to Fans". Muuten hyvä, mutta kuinkahan moni edes huomaa saaneensa sen? "Updates" löytyy "Inboxin" auettua, vasemmasta laidasta. Se kertoo jos joku fanittamasi FB-sivu on lähettänyt tiedotteen. Eräs orkesterin fani meinasi ettei "Updatea" ole tullut, mutta ohjeistuksen jälkeen (siis että mistä ne "Updatet" löytyy...) niitä olikin enemmän kuin muutama lukematon odottamassa... Jep!

http://www.facebook.com/pages/Poimurifi/62048527889?ref=nf#/event.php?eid=165758435739&ref=ts

Ei siinä sitten muu auta kun spammata kavereita vähän laajemmin. Jos vaikka joku ryhtyisi faniksikin siitä häiriköinnistä johtuen. Eikä siinä vielä kaikki...


JM päätti myös startata kilpailun faneilleen, missä pyydettiin keksimään jouluaiheinen biisi jonka JM:n kannattaisi soittaa keikalla. Vinkiksi annettiin että ehdottaa kannattaa biisejä, jotka sopii JM:n "tyyliin", mikä se sitten onkaan. Skaba käynnistettiin JM:n FB-sivun keskusteluboxiin, se kun antoi siihen parhaan alustan vastauksineen päivineen. Ja tulihan niitä vastauksia. Joiltakin vähän liikaakin... :P

Mutta mitä mitä??? Keskiviikkoaamuna koko skaba oli pyyhitty pois!?! WTF??? Ongelma on näköjään sama vähän useammallakin. Ei se kauheesti lohduta, mutta onneksi siinä ei mennyt muuta kuin Jannen (joka blokattiin jo maanantaina) ziljoonat ehdotukset. :)


Eihän tässä muu auta kuin pistää skaba alusta pystyyn. Nou hätä! Tässä ohjeet:

Ehdota JM:lle jouluinen biisi esitettäväksi The pikkujouluissa. Vinkiksi: Biisin kannattaa olla JM:n "tyylinen". Palkinnoksi parhaalle ehdottajalle lupaa JM kaksi lippua The Pikkujouluihin. Kilpailu on voimassa 30.11. saakka. Vastaukset pyydetään kommenttina tähän kirjoitukseen tai JM:n kotisivujen "Yhteys" -sivun kautta yksityisenä viestinä. Ilmoitathan meille vähintään koko nimesi, pelkkä "Masa" ei välttämättä sano mitään, eikä s-postiosoitteen laittaminenkaan vaikeuta ilmoittamista mahdollisesta voitosta.

Lippuja The pikkujouluihin voit varata maanantaista 9.11. lähtien JM:n kotisivujen kautta. Ohjeet ilmestyvät  pian etusivulle.

Hyvin menee...

- JM

1 kommentti:

  1. Just kun kerettiin haukkua, niin FB palautti Fani-skaban JM:n keskustelusivulle. Vastauksia skabaan voi siis taas jättää myös sinne. Ainakin silloin kun se toimii :)

    - JM / Turre

    Ps. Janne´n porttari on edelleen voimassa!

    VastaaPoista