torstai 25. helmikuuta 2010

Treeniksestä toiseen vie orkesterimme tie...

Uuden vuosikymmenen alku olikin JM:lle uusien juttujen aikaa, niin hyvässä kuin pahassa.
Pidettyään lyhyen "joululoman", orkesteri palasi taas itse asiaan, eli treenaamaan, omaa treenistä etsimään ja Andyn (joka tosiaan karkaa sinne vuorille) korvaajaa etsimään.

Näistä ensimmäisenä tarttui haaviin Anssi (aka basi-Anssi) joka jäi vapaille markkinoille Kea -yhtyeen siirtyessä stand by-tilaan. Kerrankin onni potkaisi JM:ää kunnon kiertopotkulla ja suoraan ohimoon. Anssi toi heti ekoista treeneistä lähtien uskottavuutta ja jatkuvuuden tunnetta jo hyvin käyntiin lähteneelle pumpulle.

JM teki tammikuun lopulla sopimukseen helv... eikun Mankkaalla sijaitsevasta treenikämpästä ja sopimus kesti sitten lähes ennätykselliset kuusi (6!!!) päivää...!!! Lyhyestä virsi kaunis, home ei paranna soundia eikä juuri mitään muutakaan. Se siitä siis...

Näillä näppäimillä JM teki myös ensimmäisen "suuren" välinehankintansa, kun rahaa pistettiin haisemaan oikein urakalla. Kertaheitolla hommattiin keikkavalmis PA-setti, zubehör-keissiä ym. Kamat lojuivat sitten muutaman päivän Turren duunissa, kunnes....

Kuin sattumalta JM löysi uuden treeniksen pelottavan kivuttomasti. Kamat saatiin roudata sisään jo pari viikkoa ennen vuokrasopimuksen alkamista. Eri reilua vuokraemännältä!!

JM kiskaisi (toistaiseksi) viimeiset treenit Sound Mindissa ja haluaakin kiittää paikan henkilökuntaa saumattomasta yhteistyöstä ja joustavuudesta kaiken sen suhteen missä me keksimme heidän rajoja kokeilla. KIITOS!!

Ottaen huomioon, että JM:llä oli vuokrasopimus Sound Mindiin vielä helmikuun ajan voimassa, niin käytännössä JM:llä oli helmikuussa kolme eri treenistä, mikä sekin on ennätys mitä ei koskaan haluta rikkoa...

JM palkitsee itsensä helmikuun viimeisenä perjantaina saunaillalla ja tukevalla huma... hauskanpidolla. Jos bändistä ei kuulu mitään vähään aikaan niin olemme muuttuneet vesinokkaeläimiksi ja siirtyneet Korkeasaareen housebändiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti